Beste deal en de laagste kosten

Op zoek naar de hoogste bancaire uitkering voor uw lijfrente?

 

In 3 stappen vergelijken én sluiten

 

1

Bereken: Voer uw uitgangspunten in om een berekening te maken voor uw lijfrente, Stakingswinst of gouden handdruk

2

Vergelijk: Vergelijk alle bancaire aanbieders op basis van actuele tarieven

3

Direct sluiten: Bepaal uw keuze en ontvang per mail het openingspakket

 


 

Gratis vergelijken en direct sluiten

Vergelijk banksparen voor lijfrente en gouden handdruk

123lijfrente.nl biedt u uitgebreide mogelijkheden om direct ingaande gegarandeerde uitkeringen van bancaire aanbieders te vergelijken. Nadat u de vergelijking heeft gemaakt is het bij een aantal aanbieders mogelijk per mail het aanvraagpakket voor het openen van een bankrekening te ontvangen. 123lijfrente.nl begeleidt in dat geval voor u de aanvraag.

 

 

Direct vergelijken

Sinds januari 2008 is het voor u mogelijk om uw gegarandeerde uitkering ook bij een bancaire aanbieder aan te kopen. Dit om de concurrentie tussen verzekeraar en bank te realiseren. Voor de meeste lijfrentepolissen geldt dat u de uitkering kan aankopen bij een verzekeraar of een bancaire aanbieder. Alleen in het geval van pensioen of alimentatie bent u verplicht om de uitkering aan te kopen bij een verzekeraar. Wat betreft de mogelijkheden voor zowel de uitkerings- als de uitstelfase bent u gebonden aan de regels van het betreffende fiscale regime. Wilt u aanvullende informatie over de mogelijkheden van uw polis maak dan een keuze uit de onderstaande fiscale regimes:

Banksparen is de bankvariant van de levensverzekering

Wilt u weten of u met uw vrijvallende lijfrente, gouden handdruk of pensioen ook kan kiezen voor banksparen? 123lijfrente.nl biedt u de mogelijkheid om persoonlijk te bepalen wat de mogelijkheden zijn:

Persoonlijke check

 

 • Garantie Deposito Stelsel:
  Het depositostelsel garandeert tegoeden van rekeninghouders van een bank die haar verplichtingen niet meer kan nakomen. De regeling kent een maximum van € 100.000,- per rekeninghouder per bank. Als uw beschikbare koopsom groter is dan € 100.000,- is het wellicht verstandig om het kapitaal te splitsen en onder te brengen bij verschillende aanbieders. Houd u er hierbij rekening mee dat de verschillende banken niet gebruik maken van de dezelfde bankvergunning. Zoals bijvoorbeeld OHRA en Delta Lloyd Bank.
 • Kosten:
  Een aantal aanbieders brengt kosten in mindering op de netto uitkering. In praktijk kan dit betekenen dat een aanbieder optisch de hoogste bruto uitkering biedt, maar na correctie van de uitkeringskosten blijkt een andere aanbieder toch interessanter. 123lijfrente.nl geeft op de site aan of en zo ja welke kosten in rekening worden gebracht.
 • Overlijden:
  In het geval van overlijden bij een bancaire lijfrente wordt de uitkering gedurende de resterende afgesproken looptijd uitbetaald aan de partner. Indien er geen partner is valt de waarde van de bankrekening in de nalatenschap van de erflater. In tegenstelling tot verzekeraars is het dan niet nodig om een zogenaamde contraverzekering af te sluiten.
 • Vergelijken en direct sluiten:
  U kunt op de site van 123lijfrente.nl de tarieven van banken met elkaar vergelijken en indien gewenst direct afsluiten. Na ontvangst van de benodigde gegevens verstuurt 123lijfrente.nl binnen 2 werkdagen per mail het complete aanvraagpakket om een bankrekening te openen. U kunt het aanvraagpakket thuis op uw gemak doorlezen, uitprinten en getekend retourneren naar 123lijfrente.nl. Gemak, scherpe tarieven en lage kosten.

123lijfrente.nl is een specialist en heeft veel ervaring met het online vergelijken en afsluiten van direct ingaande- en uitgestelde lijfrentes. Het afgelopen jaar zijn er meer dan 130.000 vergelijkingen gemaakt. Op de site van 123lijfrente.nl kunt u snel en gemakkelijk de tarieven van de aanbieders vergelijken. U kunt zonder de tussenkomst van een adviseur zelfstandig een offerte opvragen of direct afsluiten. Het cijfer dat 123lijfrente.nl na de afhandeling van de bancaire aanvraag van de klanten ontvangt bedraagt gemiddeld een 8,6.

Voordelen 123lijfrente.nl

 • Meest uitgebreide vergelijkingssite in NL voor direct ingaande lijfrentes
 • Verzekeren en banksparen
 • Direct per mail een offerte opvragen of afsluiten
 • Lage kosten
 • Kennis van zaken
 • Persoonlijk contact

Lees over de meest interessante nieuwsitems op de nieuwsblog van 123lijfrente.nl

Kunt u mij vertellen wat de rente de komende tijd gaat stijgen of dalen?

Ik vind het getoonde tarief interessant; kan ik direct afsluiten via 123lijfrente.nl?

Ontvang ik heldere informatie over alle kosten die van toepassing zijn?

Kan ik de offerte direct via 123lijfrente.nl afsluiten?

Maakt de huidige aanbieder de koopsom over naar 123lijfrente.nl?