Reserveer online uw afspraak

Binnenkort valt uw lijfrente vrij. Hier komt veel bij kijken. Wat wilt u? Welke fiscale regels zijn van toepassing? Welke aanbieder heeft de beste aanbieding en waar betaalt u de laagste bemiddelingskosten? En als u dat allemaal heeft bepaald moet uw keuze nog worden omgezet in een aanvraag.

Het is dan prettig als u kunt overleggen met een onafhankelijke specialist. Niet om voor u te bepalen wat u moet kiezen, maar om gezamenlijk uw wensen te bespreken. Hierbij rekening houdend met de specifieke fiscale regels.

123lijfrente.nl biedt u de mogelijkheid om een overleg in te plannen. Wilt u samen met ons rekenen en vergelijken? Of wilt u begeleid worden bij het indienen van uw lijfrente aanvraag via onze site? U bepaalt zelf wanneer en op welk tijdstip u de afspraak wil inplannen. Het overleg duurt maximaal 30 minuten en wij nemen op het gewenste tijdstip contact met u op. Er worden voor dit overleg géén kosten bij u in rekening gebracht.

Let op: u ontvangt ter bevestiging van de ingeplande afspraak direct een email. Ziet u de email niet in uw inbox? Kijkt u dan voor de zekerheid nog even goed in uw spambox of de box ongewenste berichten.


Ja, ik wil graag een afspraak inplannen

Vragen?

Wij staan u graag te woord. U kunt ons bereiken op werkdagen tussen 08.00 uur en 17.00 uur.

 Per telefoon: 085 888 4070
 Per e-mail: info@123lijfrente.nl
 Per chat: Laat een bericht achter

Gratis e-book