Veel gestelde vragen

Standpunt van 123lijfrente.nl is glashelder; nadat u een vergelijking heeft gemaakt worden in het resultatenscherm de eenmalige bemiddelingskosten van 123lijfrente.nl getoond. Deze kosten worden bij u, ná afhandeling van de aanvraag, in rekening gebracht. In principe zijn alle kosten van de aanbieder al verwerkt in de hoogte van de getoonde bruto uitkomst. Indien dit niet het geval is wordt u hierover in het detailscherm van de betreffende aanbieder geïnformeerd.

Ja, 123lijfrente.nl biedt u op een snelle, eenvoudige manier inzicht in het aanbod van de hoogste aanbieder op dat moment. Deze berekening is geheel gratis en vrijblijvend. U kunt, afhankelijk van uw keuze voor execution only of advies, vergelijken, kiezen en sluiten zonder tussenkomst van een adviseur. Het uiteindelijke doel van de site is om u de mogelijkheid te bieden om uitgebreid te vergelijken, kiezen én te sluiten. Indien gewenst kunt u de polisaanvraag zonder tussenkomst van een adviseur, direct afsluiten via 123lijfrente.nl. De eenmalige bemiddelingskosten voor een aanvraag via de bemiddeling van 123lijfrente.nl bedragen vanaf € 69,- . Voor een exact overzicht van de voor u van toepassing zijnde kosten nodigen we u uit om een vergelijking op de site te maken. In het resultatenscherm worden bij iedere aanbieder de bemiddelingskosten getoond. Voor een uitgebreide uitleg: Zie ons dienstverleningsdocument.

Ja, het is vooralsnog in het geval van uitstel alleen mogelijk om de bancaire aanbieders te vergelijken. Daarnaast biedt 123lijfrente.nl u de mogelijkheid om, als u al in het bezit bent van een geldige offerte op basis van garantie, deze per mail te versturen naar de servicedesk van 123lijfrente.nl. of neem nu telefonisch contact op en laat u aanvullend informeren. De ervaring leert dat in 100% van de gevallen 123lijfrente.nl de beste aanbieding heeft.

Ja, het is ook mogelijk om nu alvast een indicatie te krijgen welk scherp tarief op basis van de huidige marktrente mogelijk is. Loopt uw polis op korte termijn af? Profiteer dan van de gratis service van 123lijfrente.nl; De Expiratiewekker. Hiermee ontvangt u tijdig vóór het aflopen van uw polis een aanbieding met het beste tarief op dat moment. 123lijfrente.nl kijkt hierbij scherp naar zowel de banken als de verzekeraars

Ja, in het scherm waarin de vergelijking wordt getoond ziet u bij iedere aanbieder een button Offerte opvragen of Rekening openen staan. Als u hier op klikt en u gegevens invult ontvangt u in het geval van een verzekeraar direct per mail een complete offerte. In het geval van een bancaire aanbieder ziet u een openingsformulier. 123lijfrente.nl geeft geen advies maar biedt uitsluitend de vergelijking aan (execution only).

Ja, neem contact op met de servicedesk van 123lijfrente.nl, telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Tel: 085 888 4070.

123lijfrente.nl biedt u een overzicht van de solvabiliteitspercentages van de verschillende aanbieders. Klik hier voor het overzicht.

Vragen?

Wij staan u graag te woord. U kunt ons bereiken op werkdagen tussen 08.00 uur en 20.00 uur.