rolex swiss fausse rolex launched the standardization as well as the mechanization of elements processing.
chic trend is considered the capabilities about exact rolex imitacion.

most fashion replica watches.

rolex replica watches inspiration ingenious inheritance in the blood.

richard mille replica outlet online at considerable prices.

Zomerrubriek: de top 3 lijfrentefabels

Onze servicedesk wordt regelmatig gebeld door klanten die van een bank, verzekeraar of een adviseur informatie over hun lijfrente hebben ontvangen die ze graag nog even bij ons willen “checken”. Deze informatie heeft vaak betrekking op fiscale zaken en klopt niet altijd…….

In deze zomerrubriek  de top 3 lijfrentefabels.

Lijfrentefabel nummer 1:

u kunt met de waarde van uw opgebouwde oud regime lijfrente polis uw hypotheekschuld aflossen”.

Was het maar waar! Helaas is het niet mogelijk om de opgebouwde bruto waarde te gebruiken om uw hypotheekschuld af te lossen of te verlagen. De waarde van de oud regime lijfrente polis valt in box 1 en is daarmee fiscaal geclausuleerd. U mag de oud regime lijfrentepolis wel afkopen. De waarde minus ingehouden belastingen valt dan in box 3. U kunt met dit netto geld doen wat u wilt. Bijvoorbeeld uw hypotheekschuld gedeeltelijk of geheel aflossen.

 Lijfrentefabel nummer 2:

“Als u de opgebouwde oud regime lijfrente waarde overdraagt naar een bancaire aanbieder kunt u met deze waarde géén overbruggingslijfrente meer aankopen”.

Niet waar. Weliswaar verliest u door de waardeoverdracht van een verzekeraar naar een bank uw oud regime lijfrente rechten, maar u mag nog steeds de (gedeeltelijke) waarde van de geblokkeerde bankrekening gebruiken voor de aankoop van een overbruggingslijfrente. Vanzelfsprekend moet u dan wel voldoen aan de spelregels met betrekking tot een overbruggingslijfrente. (link)

TIP: bewaart u de kopie van de oud regime lijfrentepolis goed. Het kan zijn dat de bancaire aanbieder anders niet mee wil werken aan de overdracht van de betreffende waarde naar de nieuwe aanbieder die de overbruggingslijfrente gaat administreren.

Lijfrentefabel nummer 3:

“rechtstreeks een lijfrente afsluiten bij de bank of verzekeraar is altijd goedkoper”.

Niet waar. Het loont echt de moeite voor u om te shoppen. 123lijfrente.nl biedt u de Laagsteprijsgarantie. Op de informatiepagina laten we de verschillende eenmalige afsluitkosten in een helder overzicht zien. De afsluitkosten die u bij 123lijfrente.nl betaalt zijn inclusief het maken van een vergelijking, ontvangen van een offerte, begeleiding tijdens het indienen van een aanvraag en telefonische ondersteuning.

 

Over Ferdinand van der Boog
Ferdinand van der Boog

Ferdinand van der Boog
Directeur | Oprichter

Ferdinand van der Boog is medeoprichter van 123lijfrente.nl en schrijft nieuwsitems over verschillende financiële onderwerpen. Belangrijkste uitgangspunt is het zoveel mogelijk transparant maken van belangrijke zaken en het ondersteunen van de consument tijdens het vergelijkingsproces. 

 Reacties (0)Reacties zijn gesloten.

Recente reacties

Lees meer »

Vragen?

Wij staan u graag te woord. U kunt ons bereiken op werkdagen tussen 08.00 uur en 17.00 uur.

 

123lijfrente.nl in het nieuws

  • Klant 123lijfrente.nl met 'keurslijfpensioen' te gast bij Tros RADAR
  • De Telegraaf: '123lijfrente.nl is de beste optie'
  • Elsevier Magazine: '123lijfrente.nl helpt polishouders bij het zoeken naar het beste bod.'
Meer nieuws
....
0123movie.net