Over 123lijfrente.nl

Wat is onze doelstelling?

123lijfrente.nl stelt zich tot doel om u vanuit een no-nonsense gedachte te voorzien van de hoogste opbrengst voor direct ingaande- en uitgestelde lijfrentes, gouden handdrukken, stakingslijfrente en pensioenkapitalen. We bieden u de mogelijkheid om de banken én de verzekeraars te vergelijken en in één overzicht te tonen. U kunt ook de aanbieders op basis van de productkenmerken vergelijken. Voor zover mogelijk worden alle kosten inzichtelijk gemaakt. U kunt desgewenst het door u gekozen product direct via onze bemiddeling laten afhandelen. Onze bemiddelingskosten behoren tot de laagste tarieven in de markt. Zie onze laagsteprijsgarantie.

Wie zijn wij?

123lijfrente.nl. is de grootste specialist op het gebeid van eenmalige koopsommen. Wij richten ons op de consument die op zoek is naar de hoogste uitkomst. Wij zijn 100% onafhankelijk. Geen enkele verzekeraar of bank heeft aandelen in ons bedrijf. 123lijfrente.nl voldoet volledig aan de meest recente regelgeving zoals bepaald in de Wet Financieel Toezicht en is in het bezit van een geldige WFT/AFM vergunning.

Klanten over 123lijfrente.nl

123lijfrente.nl scoort gemiddeld een 8.7 voor het afhandelen van een bancaire- of verzekeringsaanvraag. Inmiddels hebben meer dan 1900 klanten hun beoordeling gegeven. 97% van de klanten beveelt 123lijfrente.nl aan.

Hoe vergelijken wij?

123lijfrente.nl heeft bij alle getoonde verzekeraars of banken een koppeling gemaakt met de rekenkern van de betreffende aanbieder. Hierdoor bent u er van verzekerd dat u met de meest actuele rente rekent. Voor zover mogelijk informeren wij u over alle van toepassing zijnde kosten. In het resultatenscherm wordt de hoogste aanbieder bovenaan getoond. In de regel van de aanbieder kunt u aanvullende informatie lezen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan de kosten, de voorwaarden en de solvabiliteit.

123lijfrente.nl. is aangesloten bij

  • AFM onder nummer: 12014508
  • KvK onder nummer: 050 71 890
  • Kifid onder nummer: 300.009975