Veelgestelde vragen

Bij 123lijfrente.nl betaalt u alleen kosten als u een aanvraag indient. De hoogte van de afsluitkosten worden transparant in het resultatenscherm én de offerte getoond.

Ja, het maken van een berekening is geheel gratis en vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Ja, dat is mogelijk. U kunt hiervoor vooraf een overleg inplannen. U bepaalt zelf wanneer en op welk tijdstip. Het overleg duurt maximaal 30 minuten en is geheel gratis.

Ja hoor, in het berekeningsscherm kiest u bij stap 2 bij “gewenste ingangsdatum van de uitkeringen” de door u gewenste ingangsdatum. U krijgt dan op basis van de huidige rentes een goed idee van de te verwachten bruto uitkeringshoogte 

Ja, 123lijfrente.nl biedt voor deze specifieke vraag een combinatieoplossing aan. De combinatieoplossing bestaat uit een uitstelduur van maximaal 11 maanden en daar direct aan gekoppeld een uitkeringsperiode naar keuze. Gedurende de uitstelperiode ontvangt u een rentevergoeding. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact op met onze servicedesk. Tel: 085 888 4070.

Nadat u op de berekeningspagina de uitgangspunten heeft bepaald worden in het resultatenscherm de uitkomsten getoond inclusief de hoogte van de eenmalige afsluitkosten. 123lijfrente.nl hanteert de Laagsteprijsgarantie voor direct ingaande lijfrentes.

Vragen?

Wij staan u graag te woord. U kunt ons bereiken op werkdagen tussen 08.00 uur en 17.00 uur.