Laagsteprijsgarantie

Bij 123lijfrente.nl bent u het goedkoopste uit. U betaalt bij ons de laagste eenmalige afsluitkosten. Dit betekent voor u dat u bij ons de hoogste lijfrente uitkering combineert met de laagste afsluitkosten. U kunt uw lijfrente aanvraag snel en gemakkelijk online indienen.

Een aanbieder van een lijfrenteproduct moet verplicht afsluitkosten bij u in rekening brengen. Deze kosten betaalt u niet als u het lijfrenteproduct afsluit via 123lijfrente.nl. De afsluitkosten die 123lijfrente bij u in rekening brengt zijn lager dan de kosten die de aanbieder bij u in rekening brengt als u daar, inclusief telefonische aanvraagbegeleiding, rechtstreeks zou afsluiten. Zie onderstaande tabel. Uw besparing op de afsluitkosten kan wel honderden Euro's bedragen.

Waarom uw lijfrente via 123lijfrente.nl afsluiten?

  1. Uitstekende combinatie tussen hoogste opbrengst en de laagste afsluitkosten
  2. Telefonische ondersteuning door ervaren medewerkers
  3. Uw aanvraag wordt dezelfde werkdag direct opgepakt

Waar betaalt u de laagste afsluitkosten voor de aankoop van uw lijfrente uitkering?

 

n.v.t.
  Afsluitkosten MoneyWise Rechtstreeks bij de aanbieder Afsluitkosten   123lijfrente.nl Uw voordeel bij 123lijfrente.nl
Banken   minimaal - maximaal
AEGON bank n.v.t. n.v.t. n.v.t. n.v.t.
BLG Wonen bank n.v.t. n.v.t. n.v.t. n.v.t.
Brand New Day bank € 179
niet mogelijk*
€ 159 20%
Centraal Beheer bank € 179
niet mogelijk*
€ 159 20%
Nationale Nederlanden bank € 179 € 195 € 159 20% - 23%
Verzekeraars   minimaal - maximaal
Aegon verzekeraar n.v.t. n.v.t. n.v.t. n.v.t.
Allianz verzekeraar € 215 € 150 € 179 20%
Centraal Beheer verzekeraar € 215
niet mogelijk*
€ 76 282%
De Goudse verzekeraar € 215
niet mogelijk*
€ 179 20%
Reaal verzekeraar € 215
niet mogelijk*
€ 179 20%  
Scildon: 'Profiteren van meerdere verificatiediensten ... € 215
niet mogelijk*
€ 179 20%
Onderlinge 's-Gravenhage | Aplaza € 215
niet mogelijk*
€ 179 20%

* Indien het niet mogelijk is voor de klant om rechtstreeks bij de aanbieder, inclusief een volledige aanvraagbegeleiding en/of communicatie per post, af te sluiten, hanteren we het tarief van de goedkoopste concurrerende internetvergelijker. U krijgt bij 123lijfrente.nl dezelfde rente als bij de aanbieder rechtstreeks.

Laatste peildatum: 7 januari 2024

 

 

Voorwaarden laagsteprijsgarantie

Om te voorkomen dat er onduidelijkheden ontstaan met betrekking tot de laagsteprijsgarantie is het belangrijk dat er heldere spelregels zijn. Zie hieronder onze voorwaarden:

  1. De fiscale herkomst van het beschikbare kapitaal betreft lijfrente of ontslagvergoeding.
  2. Bij de bepaling van de prijsstelling van de laagsteprijsgarantie gaan we uit van het online indienen van een direct ingaande lijfrente aanvraag op basis van execution only, inclusief een telefonische aanvraagbegeleiding en met een optionele documentenverzending per post.
  3. Bij het bepalen van de laagsteprijsgarantie accepteren wij als benchmark de lijfrente internetvergelijker Moneywise, de banken en verzekeraars waar u de aanvraag zelfstandig rechtstreeks, inclusief een volledige telefonische aanvraagbegeleiding en optionele verzending van documenten per post, kunt indienen. Andersoortige partijen, zoals financieel adviseurs, zijn uitgesloten.
  4. De minimale eenmalige bemiddelingskosten bedragen € 50,-.
  5. U kunt tot maximaal 2 weken ná het indienen van de aanvraag een beroep doen op de laagsteprijsgarantie.
  6. De laagsteprijsgarantie geldt niet in combinatie met andere acties van 123lijfrente.nl.
  7. Het betreft alleen de producten die 123lijfrente.nl zelf bij de betreffende aanbieder kan afsluiten. In het resultatenscherm van de vergelijking op onze site kunt u zien bij welke aanbieders 123lijfrente.nl kan afsluiten.

Hoe kunt u ons informeren over een lagere prijs?

Als u bij een aanbieder lagere bemiddelingskosten betaalt horen we graag van u waar deze kosten staan. Bijvoorbeeld een internetpagina. Wij zullen uw reactie dan zo snel mogelijk oppakken.

Onze klanten geven ons het rapportcijfer 8,7 voor onze dienstverlening, 97% van onze klanten beveelt 123lijfrente.nl aan. We kijken ernaar uit om ook u van dienst te zijn!

Tip: Wilt u ondersteuning tijdens het maken van een berekening of bij het indienen van uw aanvraag (inclusief kennis- en ervaringstoets)? Wij bieden u de mogelijkheid om een telefonische afspraak in te plannen. Het overleg duurt maximaal 30 minuten en u kunt zelf de dag en het tijdstip bepalen. Wij brengen hiervoor bij u geen aanvullende kosten in rekening.