Start hier direct met vergelijken

Vragen?  085 888 4070 

  Valt uw lijfrente vrij en bent u woonachtig in het buitenland?

  Bent u woonachtig binnen de EER?

  Staat u ingeschreven in een land binnen de EER en heeft u een vrijvallende lijfrente gouden handdruk of pensioenpolis? In dat geval hebben we een oplossing voor de aankoop van uw direct ingaande lijfrente. We nodigen u dan graag uit om ons per e-mail, info@123lijfrente.nl, aanvullend te informeren over uw lijfrentepolis en uw specifieke wensen. Denk hierbij aan uw geboortedatum, de hoogte van de koopsom, het land waar u staat ingeschreven en de gewenste looptijd van de nieuwe oplossing. U ontvangt van ons binnen 1 werkdag een inhoudelijke reactie.

  Tip: Bent u woonachtig in een land buiten de EER? En heeft u een vrijvallende polis bij: Nationale Nederlanden, BLG Wonen, OHRA. Delta Lloyd, Goudse Leven, REAAL of Allianz Leven? In dat geval kunnen we u mogelijk ook voorzien van een oplossing.

  Wat bieden wij u:

   

  Wilt u ook uw direct ingaande lijfrente snel, gemakkelijk én tegen lage kosten afsluiten? Neemt u dan contact met ons op. We staan u graag te woord. Tel: 085-888 4070. Of stuur ons uw vraag per e-mail: info@123lijfrente.nl 

  123lijfrente.nl scoort gemiddeld een 8.7 voor het afhandelen van een bancaire- of verzekeringsaanvraag. Zie alle klantervaringen97% van de klanten beveelt 123lijfrente.nl aan.

   

   

  Direct ingaande lijfrente

  Bent u in het bezit van een oud regime lijfrente of een nieuw regime lijfrente? U kunt een direct ingaande uitkering aankopen of de beschikbare lijfrente koopsom nog een aantal jaren uitstellen. Het een en ander is mede afhankelijk van de van toepassing zijnde fiscale spelregels.

  Indien u een direct ingaande lijfrente wil aankopen heeft u de keuze uit een overbruggingslijfrente, een tijdelijke lijfrente of een levenslange lijfrente. In bijna alle gevallen moet u de direct ingaande lijfrente of de uitgestelde lijfrente aankopen bij een verzekeraar. Als u woonachtig bent in het buitenland is het aankopen van een bancaire lijfrente in veel gevallen moeilijk. De bancaire aanbieders geven als reden dat men niet over de juiste notificatie (vergunning) beschikt om u te mogen bedienen. 123lijfrente.nl heeft als marktleider op het gebied van vrijvallende lijfrentes mogelijk, er van uitgaande dat u woonachtig bent in de EER, wél een oplossing voor u. Neemt u gerust contact met ons op om gezamenlijk te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

  Lijfrente in het buitenland en de fiscus

  Bent u woonachtig in het buitenland een ontvangt u een uitkering vanuit een lijfrente of pensioen? U zult dan belasting moeten betalen over de te ontvangen uitkering. U kunt in de meeste gevallen kiezen of u de lijfrente in Nederland of in het land waar u staat ingeschreven laat belasten. Als u de lijfrente of pensioen wil laten belasten in het land waar u nu woont moet u het Formulier verzoek vrijstelling inhouding loonbelasting indienen bij de Belastingdienst/Afdeling Buitenland te Heerlen. De Nederlandse Belastingdienst heeft met een groot aantal landen een belastingverdrag afgesloten. Dit ter voorkoming dat u twee keer belasting over uw lijfrente uitkering moet betalen. De belastingdienst heeft gemiddeld zes werken nodig om uw verzoek af te handelen. Lees meer over lijfrente en belasting.

  Let op: Voor het bemiddelen met niet-ingezetenen heeft de adviseur een speciale vergunning nodig van de Autoriteit Financiële Markten. 123lijfrente.nl is in het bezit van deze vergunning. U kunt hiervan gebruik maken door de aanvraag via 123lijfrente.nl in te dienen.
  Tip: Komt de beschikbare lijfrente koopsom vrij uit een rechtsvorm, bijvoorbeeld een gouden handdruk bv, dan moet u het verzoek vrijstelling inhouding loonbelasting indienen bij de belastinginspecteur in uw regio. Doet u dat niet, dan leidt dit tot een vertraging van de afhandeling van uw aanvraag.

  Overzicht landen

  Bent u woonachtig in één van de onderstaande landen én bent u in het bezit van een BSN en Nederlandse IBAN, dan kunnen wij u van dienst zijn bij de aankoop van uw lijfrente. Neemt u in dat geval contact op met onze servicedesk. Tel: 085-888 4070 of stuur ons een e-mail: info@123lijfrente.nl.

  België Griekenland Liechtenstein Portugal
  Bulgarije Litouwen Roemenië
  Cyprus Hongarije Luxemburg Slovenië
  Denemarken Ierland Malta Slowakije
  Duitsland Ijsland Nederland Spanje
  Estland Italië Noorwegen Tsjechië
  Finland Kroatië Oostenrijk Zweden
  Frankrijk Letland Polen  
  Let op! Vanaf 1 januari 2016 is de Common Reporting Standard (CRS)in werking getreden. Dit houdt in dat alle financiële instellingen in de wereld moeten nagaan of hun klanten (particulier of zakelijk) in de zin van CRS belastingplichtig zijn in het buitenland. Met andere woorden: of iemand belasting moet betalen in een ander land dan Nederland. Het doel hierbij is het voorkomen van belastingontwijking.

  123lijfrente.nl is gespecialiseerd in het bedienen van klanten met een lijfrente of pensioen polis. We handelen jaarlijks honderden dossiers af voor consumenten die in het buitenland woonachtig zijn. Hoe men onze dienstverlening heeft ervaren kunt u teruglezen in de klantervaringen.

  Heeft u nog vragen of wilt u eens rustig overleggen? We staan u graag te woord. U kunt ons op werkdagen van 09.00 tot 18.00 uur telefonisch bereiken. Of stuur ons een e-mail: info@123lijfrente.nl.


  Vragen?

  Wij staan u graag te woord. U kunt ons bereiken op werkdagen tussen 08.00 uur en 17.00 uur.

  Handige links

  Wilt u een "verzoek vrijstelling inhouding loonbelasting" met betrekking tot uw lijfrente of pensioenuitkering indienen:

  Wilt u weten met welke landen Nederland een belastingverdrag heeft gesloten: