Het aantal bancaire aanbieders in het vergelijkingsoverzicht is weer uitgebreid

Vandaag wordt het aantal aantal aanbieders in ons vergelijkingsoverzicht uitgebreid met de uitkomsten van de direct uitkerende lijfrente van Brand New Day. In totaal worden nu 9 bancaire aanbieders getoond. Inclusief de uitkomsten van de verzekeraars komen we in totaal op 13 aanbieders uit. Hiermee heeft u het meest uitgebreide overzicht waarmee u voor u zelf de beste combinatie wat betreft hoogste uitkomst en/of laagste afsluitkosten kan kiezen.

Nádat u de vergelijking heeft gemaakt kunt u direct een offerte opvragen. De offerte ontvangt u per e-mail binnen 1 minuut. U kunt de offerte vervolgens snel en gemakkelijk omzetten in een aanvraag. Onze eenmalige afsluitkosten behoren tot de laagste in de markt. Zie ook onze Laagsteprijsgarantie voor direct ingaande lijfrentes.

Indien gewenst kunt u een persoonlijke afspraak inplannen om telefonisch begeleid te worden tijdens het indienen van uw aanvraag. Deze ondersteuning is geheel gratis.

 

Over Ferdinand van der Boog
Ferdinand van der Boog

Ferdinand van der Boog
Directeur | Oprichter

Ferdinand van der Boog is medeoprichter van 123lijfrente.nl en schrijft nieuwsitems over verschillende financiële onderwerpen. Belangrijkste uitgangspunt is het zoveel mogelijk helder maken van zaken die soms (onnodig) ingewikkeld zijn. 

 Reacties (0)Reacties zijn gesloten.

Vragen?

Wij staan u graag te woord. U kunt ons bereiken op werkdagen tussen 08.00 uur en 17.00 uur.

 

123lijfrente.nl in het nieuws

Klant 123lijfrente.nl met 'keurslijfpensioen' te gast bij Tros RADAR

De Telegraaf: '123lijfrente.nl is de beste optie'

Elsevier Magazine: '123lijfrente.nl helpt polishouders bij het zoeken naar het beste bod.'

Meer nieuws
....