Vergelijkingssite 123lijfrente.nl brengt gedurende het lijfrenteseizoen voordelige bemiddelingskosten bij de klant in rekening

Lelystad, 13 november. De komende maanden bereiken een paar honderd duizend lijfrentecontracten ter waarde van circa 5 miljard Euro de einddatum.

Gedurende deze periode biedt 123lijfrente.nl de consument de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend uitgebreid vergelijkingen te maken en offertes op te vragen. Transparant én zonder verborgen kosten.

De klant wil tegenwoordig zelf de touwtjes in handen hebben met betrekking tot de uiteindelijke keuze die wordt gemaakt voor de bestemming van het beschikbare lijfrentegeld. Het is en blijft tenslotte het geld van de klant en dat wordt door de aanbieders nog wel eens vergeten, aldus Ferdinand van der Boog, directeur.

Gedurende de komende lijfrenteweken hanteert 123lijfrente.nl een actietarief voor het afhandelen van een lijfrente aanvraag. De eenmalige bemiddelingskosten bedragen slechts € 159,-. Deze prijs ligt ruim onder het gemiddelde tarief ad € 450,- die een adviseur bij een klant in rekening brengt. Bij 123lijfrente.nl gelden géén bijkomende kosten voor het geval de koopsommen van meerdere partijen afkomstig zijn. Bij andere bemiddelaars kan de prijs daardoor behoorlijk oplopen. Ook rekenen sommige bemiddelaars naast de éénmalige kosten ook nog doorlopende kosten. Hierdoor kan de prijs gemakkelijk oplopen tot wel € 800,-.

Indien gewenst kan de klant de bancaire- of verzekeringsaanvraag direct online indienen via de bemiddeling van 123lijfrente.nl. De aanvraag wordt dezelfde dag verwerkt. Vanuit een online dossier wordt de klant pro-actief geïnformeerd over de status voortgang.

De dienstverlening van 123lijfrente.nl wordt door de klant gemiddeld gewaardeerd met een 8,7.

Over Ferdinand van der Boog
Ferdinand van der Boog

Ferdinand van der Boog
Directeur | Oprichter

Ferdinand van der Boog is medeoprichter van 123lijfrente.nl en schrijft nieuwsitems over verschillende financiële onderwerpen. Belangrijkste uitgangspunt is het zoveel mogelijk helder maken van zaken die soms (onnodig) ingewikkeld zijn. 

 Reacties (0)Reacties zijn gesloten.

Vragen?

Wij staan u graag te woord. U kunt ons bereiken op werkdagen tussen 08.00 uur en 17.00 uur.

 

123lijfrente.nl in het nieuws

Klant 123lijfrente.nl met 'keurslijfpensioen' te gast bij Tros RADAR

De Telegraaf: '123lijfrente.nl is de beste optie'

Elsevier Magazine: '123lijfrente.nl helpt polishouders bij het zoeken naar het beste bod.'

Meer nieuws
....