123lijfrente.nl breidt vergelijkingssite uit met beleggen

De consument heeft met ingang van deze week de mogelijkheid om aanbieders van beleggingslijfrentes te vergelijken op de onafhankelijke vergelijkingssite 123lijfrente.nl.

Met deze module komt 123lijfrente.nl als eerste vergelijkingssite in de markt tegemoet aan de stijgende vraag van consumenten naar een alternatief voor de historisch lage rente. De module is een aanvulling op de mogelijkheid om gegarandeerde lijfrentes met elkaar te vergelijken.

De klant kan een vergelijking maken van aanbieders op basis van productkenmerken. Zoals verschillende beleggingsmogelijkheden, fiscale herkomst en flexibiliteit.

De komende maanden vallen de lijfrentecontracten van een grote groep consumenten vrij, met een geschatte waarde van 5 miljard Euro. Velen van hen weten niet dat zij ook in de uitkeringsfase kunnen kiezen voor een beleggingsoplossing. De vergelijkingsmodule van 123lijfrente.nl toont zowel in de uitkerende als in de uitstelfase de mogelijkheid om de productkenmerken van aanbieders te vergelijken.

Over Ferdinand van der Boog
Ferdinand van der Boog

Ferdinand van der Boog
Directeur | Oprichter

Ferdinand van der Boog is medeoprichter van 123lijfrente.nl en schrijft nieuwsitems over verschillende financiële onderwerpen. Belangrijkste uitgangspunt is het zoveel mogelijk helder maken van zaken die soms (onnodig) ingewikkeld zijn. 

 Reacties (0)Reacties zijn gesloten.

Vragen?

Wij staan u graag te woord. U kunt ons bereiken op werkdagen tussen 08.00 uur en 17.00 uur.

 

123lijfrente.nl in het nieuws

Klant 123lijfrente.nl met 'keurslijfpensioen' te gast bij Tros RADAR

De Telegraaf: '123lijfrente.nl is de beste optie'

Elsevier Magazine: '123lijfrente.nl helpt polishouders bij het zoeken naar het beste bod.'

Meer nieuws
....