Laagsteprijsgarantie voor direct ingaande lijfrentes

Met ingang van heden biedt 123lijfrente.nl als eerste internetvergelijker u de mogelijkheid om de hoogste lijfrente uitkering te vergelijken in combinatie met de laagste eenmalige afsluitkosten.

 Als u een direct ingaande lijfrente aankoopt kunt u dat via een financieel adviseur, een internetvergelijker of rechtstreeks bij de aanbieder zelf doen. Bij het afsluiten via een financieel adviseur bent u gemiddeld € 300,- aan afsluitkosten kwijt. In een aantal gevallen kunt u de direct ingaande lijfrente ook rechtstreeks bij de aanbieder zelf afsluiten. Houdt u er hierbij rekening mee dat de kosten in eerste instantie laag lijken maar zodra u (telefonisch) vragen gaat stellen kunnen de kosten snel oplopen. Nog even los van het feit dat u verplicht bent om bij het afsluiten van de direct ingaande lijfrente een ingewikkelde kennis- en ervaringstoets moet afleggen. Als u hiervoor zakt kunt u het product in de meeste gevallen niet meer rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten.

Om nu het afsluiten van een direct ingaande lijfrente snel, gemakkelijk én tegen lage kosten te kunnen uitvoeren biedt 123lijfrente.nl u de Laagsteprijsgarantie. Uw voordelen:

  • vergelijking van hoogste lijfrente uitkering in combinatie mat de laagste eenmalige bemiddelingskosten;
  • snel en gemakkelijk online indienen van uw aanvraag;
  • uw aanvraag wordt dezelfde dag nog opgepakt;
  • eenvoudige kennis- en ervaringstoets.
  • U weet van te voren exact de hoogte van de eenmalige afsluitkosten. 100% transparant.

We hebben voor u een overzicht gemaakt van de aanbieders in de markt en de kosten die zij bij u in rekening brengen bij het afsluiten van een direct ingaande lijfrente. Ook hebben wij een aantal andere internetvergelijkers toegevoegd. Hierdoor heeft u een goed overzicht van de kosten en ziet u waar u de laagste afsluitkosten betaalt voor de aankoop van uw direct ingaande lijfrente.

Vergelijk zelf de laagste afsluitkosten

Over SuperUser Account
SuperUser Account
SuperUser Account's Blog

 Reacties (0)Reacties zijn gesloten.

Vragen?

Wij staan u graag te woord. U kunt ons bereiken op werkdagen tussen 08.00 uur en 17.00 uur.

 

123lijfrente.nl in het nieuws

Klant 123lijfrente.nl met 'keurslijfpensioen' te gast bij Tros RADAR

De Telegraaf: '123lijfrente.nl is de beste optie'

Elsevier Magazine: '123lijfrente.nl helpt polishouders bij het zoeken naar het beste bod.'

Meer nieuws
....