123lijfrente.nl nieuwsblog

Onderzoek: pensioen levert minder op

Volgens onderzoeksbureau Multiscope leeft veertig procent van de gepensioneerden soberder nadat men met pensioen is. 7% van de gepensioneerden heeft een bijbaan om het pensioen aan te vullen. Dit zijn de belangrijkste uitkomsten van een onderzoek onder 1.231 consumenten Lees meer »

Pensioenknip is tijdelijk weer mogelijk

Staatssecretaris Klijnsma heeft besloten om de “pensioenknip” weer tijdelijk in te voeren. De Staatssecretaris had eerder besloten om de pensioenknip met ingang van 1 januari 2014 stop te zetten. De belangrijkste reden voor de Staatssecretaris om de pensioenknip weer nieuw leven in te blazen is gelegen in de huidige lage rente. De Staatssecretaris wil de eindconsument de mogelijkheid bieden om het beschikbare pensioenkapitaal niet op één moment te moeten aankopen. Door ... Lees meer »

U woont in het buitenland en u heeft vrijvallend lijfrente- of pensioenkapitaal?

Woont u in het buitenland en bent u in het bezit van vrijvallend lijfrente- of pensioenkapitaal? Dan krijgt u veelal te maken met een beperkt aantal aanbieders die u kunnen bedienen. De servicedesk van 123lijfrente.nl ontvangt veel vragen van klanten woonachtig in het buitenland met betrekking tot hun lijfrente- of pensioenkapitaal. Hieronder een kort overzicht. Lees meer »

Vragen?

Wij staan u graag te woord. U kunt ons bereiken op werkdagen tussen 08.00 uur en 17.00 uur.

 

123lijfrente.nl in het nieuws

Klant 123lijfrente.nl met 'keurslijfpensioen' te gast bij Tros RADAR

De Telegraaf: '123lijfrente.nl is de beste optie'

Elsevier Magazine: '123lijfrente.nl helpt polishouders bij het zoeken naar het beste bod.'

Meer nieuws