Op zoek naar de hoogste uitkering voor uw lijfrente of pensioen?

Vergelijk alle verzekeraars én banken op de hoogste uitkomst
en sluit online af tegen de laagste prijs.

Banksparen varken

Start hier direct met vergelijken


123lijfrente.nl scoort gemiddeld een 8.7 voor het afhandelen van een bancaire- of verzekeringsaanvraag. Inmiddels hebben + 1000 klanten hun beoordeling gegeven. 97% van de klanten beveelt 123lijfrente.nl aan.

Klantervaring verzekeringsaanvraag

8,3
1. snelheid 2. openheid 3. geen gezeur 4. kosten zijn zeer overzichtelijk 5. medewerkers zijn zeer vriendelijk. mijn hartelijke dank

Klantervaring verzekeringsaanvraag

9,7
De tijd die 123lijfrente.nl nam en de rust welke men uitstraalde gaven mij een vertrouwd gevoel. Ook de de goede adviezen voor zover deze mogelijk zijn. De realistische benadering heeft mij zeer aangesproken.

Klantervaring bancaire aanvraag

10,0
Beste 123.Lijfrente.nl Perfecte afhandeling en service!! Ik kan jullie aanbevelen en zal dat ook zeker doen in voorkomende gevallen. Dank en ga zo door.

Wat is onze doelstelling?

123lijfrente.nl stelt zich tot doel om u vanuit een no-nonsense gedachte te voorzien van de hoogste opbrengst voor direct ingaande- en uitgestelde lijfrentes, gouden handdrukken, stakingslijfrente en pensioenkapitalen. We bieden u de mogelijkheid om de banken én de verzekeraars te vergelijken en in één overzicht te tonen. U kunt ook de aanbieders op basis van de productkenmerken vergelijken. Voor zover mogelijk worden alle kosten inzichtelijk gemaakt. U kunt desgewenst het door u gekozen product direct via onze bemiddeling laten afhandelen. Onze bemiddelingskosten behoren tot de laagste tarieven in de markt.

Wie zijn wij?

123lijfrente.nl. is de grootste specialist op het gebeid van eenmalige koopsommen. Wij richten ons op de consument die op zoek is naar de hoogste uitkomst. Wij zijn 100% onafhankelijk. Geen enkele verzekeraar of bank heeft aandelen in ons bedrijf. 123lijfrente.nl voldoet volledig aan de meest recente regelgeving zoals bepaald in de Wet Financieel Toezicht en is in het bezit van een geldige WFT/AFM vergunning.

Hoe vergelijken wij?

123lijfrente.nl heeft bij alle getoonde verzekeraars of banken een koppeling gemaakt met de rekenkern van de betreffende aanbieder. Hierdoor bent u er van verzekerd dat u met de meest actuele rente rekent. Voor zover mogelijk informeren wij u over alle van toepassing zijnde kosten. In het resultatenscherm wordt de hoogste aanbieder bovenaan getoond. In de regel van de aanbieder kunt u aanvullende informatie lezen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan de kosten, de voorwaarden en de solvabiliteit

Dienstverleningsdocument

123lijfrente.nl. is aangesloten bij

 • AFM onder nummer: 12014508
 • KvK onder nummer: 050 71 890
 • Kifid onder nummer: 300.009975

Vergelijken

U kunt direct gratis en vrijblijvend vergelijken. U bepaald zelf op basis van welke uitgangspunten de vergelijking moet worden uitgevoerd. De banken en verzekeraars worden in één resultatenscherm getoond.

Offertes

Na het maken van een vergelijking kunt u gratis en vrijblijvend een offerte opvragen. De offerte ontvangt u direct per mail. In de offerte worden de uitgangspunten en de resultaten getoond. Ook kunt u desgewenst de offerte eenvoudig omzetten naar een aanvraag.

Aanvragen

Heeft u uw keuze gemaakt wat betreft de aanbieder en het soort product? U kunt uw aanvraag snel en voordelig in gang zetten via de bemiddeling van 123lijfrente.nl. Uw gegevens worden in een beveiligde omgeving bewaard.

ECB houdt rente laag op 0,05 procent

De Europese Centrale Bank (ECB) houdt zijn belangrijkste rentetarief in de eurozone op 0,05 procent. Het percentage waartegen banken geld kunnen lenen blijft daarmee sinds september 2014 ongewijzigd.

Deposito rente historisch laag

De spaarrente van een 1 jarige deposito is sinds 2009 met meer dan 70 procent gedaald tot 1,43 procent eind mei 2014

ECB bestrijdt lage inflatie met verdere renteverlaging

De Europese Centrale Bank (ECB) verlaagt het belangrijkste rentetarief waartegen banken in de eurozone geld kunnen lenen van 0,25 naar 0,15 procent. De depositorente wordt voor het eerst negatief met min 0,1 procent.

Lees meer nieuws..

Waarom 123lijfrente.nl?

 • Géén verborgen kosten / Lage bemiddelingskosten
 • Gemiddelde beoordeling 8,7
 • Telefonisch goed bereikbaar
 • Kennis van zaken
 • Banken én verzekeraars vergelijken
 • Beveiligd online dossier

Goed om te weten  

123lijfrente.nl is geregistreerd bij:

 • Autoriteit Financiële Markten (AFM)
 • Kamer van Koophandel
 • Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD)